Business
Technology Provider

We Boost Business through Technology

Confidențialitate și GDPR

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se aplică website-ului și datelor personale colectate prin intermediul acestuia pentru realizarea activităților pe care compania noastră le desfășoară

Operatorul de date

În conformitate cu definițiile și prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR), compania noastră are calitatea de operator de date cu caracter personal și, în anumite situații, calitatea de împuternicit al altor operatori de date cu caracter personal.

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal pentru operatorul de date este Liviu Carcia.  Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal. Acesta poate fi contactat la adresa de e-mail liviu.carcia@btprovider.com.

Persoanele vizate

Furnizăm servicii de consultanță de în domeniul IT pentru clienți persoane juridice. În cazul acestor servicii, persoanele vizate sunt reprezentanții, persoane fizice, ai clienților noșri, persoane juridice.

Prelucrări ale datelor personale

Date personale colectate și prelucrate automat atunci când navigați în cadrul website-ului nostru

Date înregistrate și stocate în log-ul serverului Web

Modalitatea și momentul colectării

Utilizăm un server pentru a găzdui website-ul nostru. În momentul în care accesați website-ul, datele corespunzătoare navigării în cadrul platformei web sunt înregistrate și stocate într-un fișier de tip jurnal (log) de pe server.

Datele personale colectate

Astfel, se înregistrează automat adresa IP pe care o utilizați pentru a accesa website-ul, precum și alte informații corespunzătoare navigării în platformă, cum ar fi paginile accesate, data și ora accesării website-ului, informațiile solicitate, data și ora solicitării, sursa accesului la site-ul nostru (de exemplu adresa URL-ul care v-a direcționat către website-ul nostru), durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul website-ului (informații de tip clickstream), versiunea browser-ului și sistemul de operare utilizat, numele rețelei mobile pe care o utilizați (informații privind dispozitivul utilizat).

Scopul și temeiul procesării

Colectăm și stocăm aceste date în log-urile serverului web pentru a asigura securitatea rețelei IT. Astfel, analizăm fișierele log-urilor pentru a ajuta la identificarea și prevenirea accesului neautorizat la rețeaua noastră, distribuirea de coduri rău intenționate, previzionarea atacurilor DDOS și altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activități neobișnuite sau suspecte. Dacă nu investigăm o activitate infracțională suspectă sau potențială, nu facem nicio încercare de a vă identifica pe baza informațiilor colectate prin log-urile serverului. Temeiul în baza căruia prelucrăm datele în acest scop este interesul nostru legitim de a ne proteja activitatea și a asigura securitatea datelor pe care le deținem.

De asemenea, utilizăm aceste date în scop de analiză a modului în care utilizatorii website-ului interacționează cu acesta în vederea îmbunătățirii structurii și a conținutului acestuia. Temeiul în baza căruia prelucrăm datele personale în acest scop este interesul nostru legitim.

Locația datelor personale

Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul, acesta fiind localizat în România.

Durata prelucrării și stocării datelor personale

Datele sunt înregistrate și stocate în log-urile serverului pentru o perioadă de u luna după care, conform procedurii pe care o avem implementate, acestea sunt șterse automat.

Utilizarea cookie-urilor

Modalitatea și momentul colectării

Website-ul nostru folosește cookie-uri. Fișierele cookie sunt fișiere text mici trimise de serverul unui site web către un navigator web (web browser: Chrome, IE, Firefox, Opera), memorie RAM sau unitate de hard disk, la momentul accesării inițiale a website-ului și apoi stocate acolo.

Datele personale colectate

Un “cookie” înregistrează informații relative la navigarea dumneavoastră pe website (pagini vizitate, data și ora de vizitare). Această informație permite website-ului “să-și amintească informații cu privire la preferințele dumneavoastră și să îmbunătățească astfel experiența de navigare în website. Dacă nu doriți să acceptați utilizarea de cookie-uri, puteți să schimbați configurația browser-ului dvs. să nu accepte cookie-uri.

Pentru mai multe informații privind cookie-urile pe care le utilizăm, setarea preferințelor în utilizarea cookie-urilor și modalitatea de blocare a acestora, vă rugăm să citiți Politica noastră privind cookie-urile.

Scopul și temeiul procesării

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăți website-ul și pentru a personaliza experiența navigării în website conform cu necesitățile utilizatorilor noștri. Astfel, prin intermediul acestora te putem deosebi automat de alți utilizatori și îți putem furniza anumite funcționalități care facilitează navigarea și interacțiunea în website. Temeiul în baza căruia prelucrăm aceste date personale este interesul nostru legitim pentru asigurarea unei funcționări adecvate a website-ului nostru (pentru utilizarea cookie-urilor esențiale) și respectiv consimțământul (pentru utilizarea cookie-urilor care nu sunt esențiale). Pentru mai multe informații privind cookie-urile pe care le utilizăm, setarea preferințelor în utilizarea cookie-urilor și modalitatea de blocare a acestora, vă rugăm să citiți Politica noastră privind cookie-urile.

Locația datelor personale

Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul, acesta fiind localizat în România.

Durata prelucrării și stocării datelor personale

Cookie-urile sunt utilizate atât timp cât accesați website-ul nostru, în funcție de preferințele setate inițial în website și în funcție de setările privind cookie-urile pe care le-ați setat în cadrul browser-ului web pe care îl utilizați.

 Date personale colectate atunci când ne contactați

Formular de contact integrat în website

Modalitatea și momentul colectării

Datele sunt colectate atunci când completați și trimiteți un formular de contact din website-ul nostru.

Datele personale colectate

Colectăm numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numele companiei pe care o reprezentați și orice alte informații pe care le furnizați voluntar în acel mesaj.

Scopul și temeiul procesării

Procesăm aceste date personale pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim în baza interesului nostru legitim de a oferi servicii de calitate și informații persoanelor care ne contactează.

Locația datelor personale

Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul, acesta fiind localizat în România.

 Durata prelucrării și stocării datelor personale

Datele sunt reținute pe o perioadă limitată – nu mai mult de 2 ani – și sunt șterse periodic.

E-mail

Modalitatea și momentul colectării

Datele sunt colectate atunci când trimiteți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe website-ul nostru.

Datele personale colectate

Colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numărul dvs. de telefon și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

Scopul și temeiul procesării

Procesăm aceste date personale pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței în baza interesului nostru legitim de a oferi servicii de calitate și informații persoanelor care ne contactează.

Locația datelor personale

Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul, acesta fiind localizat în România.

Durata prelucrării și stocării datelor personale

Datele sunt reținute pe o perioadă limitată – nu mai mult de 2 ani – și sunt șterse periodic.

Telefon

Modalitatea și momentul colectării

Datele sunt colectate atunci când sunați la numărul de telefon de contact afișat pe website-ul nostru.

Datele personale colectate

Când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi. Nu înregistrăm apelurile telefonice.

Scopul și temeiul procesării

Procesăm aceste date personale pentru a răspunde la întrebările și solicitările de informații pe care le primim în baza interesului nostru legitim de a oferi servicii de calitate și informații persoanelor care ne contactează.

Locația datelor personale

Informațiile despre apelul dvs., cum ar fi numărul dvs. de telefon și data și ora apelului dvs., sunt prelucrate de către furnizorul nostru de servicii telefonice localizat în România.

Durata prelucrării și stocării datelor personale

Nu reținem date personale decât dacă este necesar să vă răspundem ulterior la solicitările adresate.

Date personale colectate la abonarea la newsletter

Modalitatea și momentul colectării

Acest website operează un program automat de newsletter prin e-mail la care vă puteți abona voluntar oricând prin completarea formularului specific integrat în website.

Datele personale colectate

În momentul în care vă abonați la newsletter, colectăm adresa de e-mail pe care doriți să primiți informațiile.

Scopul și temeiul procesării

Procesăm aceste date pentru a vă informa cu privire la serviciile noastre. Procesăm aceste date în baza consimțământului direct pe care îl acordați în momentul în care vă abonați la newsletter. Ulterior abonării, în orice moment puteți să vă retrageți consimțământul acordat și să optați să nu mai primiți newsletter-ul prin accesarea, din conținutul oricărui newsletter primit, a link-ului unsubscribe sau prin trimiterea unui email cu subiectul “unsubscribe” către persoana de contact. Odată ce ați optat să vă dezabonați, datele personale colectate în acest scop sunt șterse din baza noastră de date.

Locația datelor personale

Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul nostru care este localizat în România.

Durata prelucrării și stocării datelor personale

Datele sunt înregistrate și stocate în log-urile serverului pe durata pe care sunteți abonat la newsletter după care, conform procedurii pe care o avem implementate, acestea sunt șterse.

Transferul datelor personale către terțe părți

Transfer de date către furnizori de servicii

Transferăm datele personale pe care le procesăm către o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea și care procesează informațiile dvs. pentru noi în numele nostru. Aceste terțe părți sunt, în general, următoarele:

Furnizorii de servicii de telefonie.

Furnizori de servicii de e-mail și găzduire web.

Furnizori de servicii de analiză/consultanță/publicitate.

Ocazional, obținem sfaturi de la consultanți, cum ar fi contabili, consultanți financiari, avocați și profesioniști în relații publice. Vom partaja informațiile dvs. cu aceste părți terțe numai în cazul în care este necesar pentru a ne oferi consultanța relevantă, sub rezerva clauzelor de confidențialitate.

Datele pe care le colectăm prin intermediul website-ului (formular de contact, newsletter) sau prin intermediul e-mail-urilor primite sunt stocate pe webserverul furnizorului nostru de servicii de hosting web și email. Prelucrarea efectuată de acesta se limitează strict la stocarea acestor date pe server.

Transferăm datele personale în interesul nostru legitim (asigurarea desfășurării eficiente a activității companiei noastre).

Ne asigurăm (prin semnarea unor acorduri speciale de protecție a datelor personale) că terții către care transferăm datele personale garantează, la rândul lor, protecția și securitatea acestor date și utilizează aceste date doar în scopul agreat.

Nu afișăm identitatea furnizorilor noștri de servicii în mod public, din motive de securitate și din motive de competitivitate. Dacă totuși doriți informații suplimentare despre identitatea furnizorilor de servicii, vă rugăm să ne contactați direct prin e-mail și vă vom furniza astfel de informații în cazul în care aveți un motiv legitim de a solicita acest lucru).

Transferul către autorități publice sau organizații cu atribuții în procesul de creditare/recuperare a creanțelor/prevenire a fraudelor

În legătură cu un litigiu sau o procedură juridică sau potențial juridică

Este posibil să fie necesar să utilizăm informațiile dvs. dacă suntem implicați într-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terță, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotărâri judecătorești sau a unui proces similar.

Temeiul în baza căruia realizăm acest transfer este interesul nostru legitim, respectiv soluționarea litigiilor și a eventualelor litigii.

Pentru respectarea legilor, reglementărilor și altor cerințe legale

Vom utiliza și procesa informațiile dvs. pentru a respecta obligațiile legale la care suntem supuși. De exemplu, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. în baza unei hotărâri judecătorești sau a unei citații, dacă primim una.

Temeiul în baza căruia realizăm acest transfer este interesul nostru legitim.

Perioada de retenție a datelor personale

Criterii pentru stabilirea perioadelor de păstrare

Vă vom păstra informațiile doar atât timp cât vor fi necesare, luând în considerare următoarele:

scopul (scopurile) și utilizarea informațiilor dvs. atât în prezent, cât și în viitor (spre exemplu, dacă este necesar să continuăm stocarea acelor informații pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract cu dvs. sau să vă contactăm în viitor);

dacă avem o obligație legală de a continua prelucrarea informațiilor dvs. (cum ar fi orice obligații de păstrare a înregistrărilor impuse de legea sau reglementările relevante);

dacă avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informațiilor (cum ar fi consimțământul dvs.);

cât de valoroase sunt informațiile dvs. (atât acum cât și în viitor);

orice practici industriale convenite privind durata de păstrare a informațiilor;

nivelurile de risc, cost și responsabilitate implicate în continuarea deținerii informațiilor;

cât de greu este să ne asigurăm că informațiile pot fi actuale și exacte; și

orice circumstanțe înconjurătoare relevante (cum ar fi natura și statutul relației noastre cu dvs.).

Măsuri tehnice și organizatorice de securizare a datelor dvs.

Luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă asigura informațiile și pentru a le proteja împotriva utilizării neautorizate sau ilegale și a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

partajarea și furnizarea accesului la datele dvs. în măsura minimă necesară, sub rezerva restricțiilor de confidențialitate, acolo unde este cazul și în mod anonim, ori de câte ori este posibil;

folosirea serverelor securizate pentru stocarea informațiilor;

verificarea identității oricărei persoane care solicită accesul la informații înainte de a le acorda acces la informații;

transferăm datele dvs. doar prin intermediul unui sistem închis sau prin transferuri de date criptate.

Transmiterea de informații către noi prin e-mail

Transmiterea informațiilor pe internet nu este în întregime sigură și dacă ne trimiteți informații prin intermediul internetului (prin e-mail, prin intermediul website-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.

Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi, prejudicii ale reputației, daune, datorii sau orice altă formă de pierdere sau de prejudiciu suferită de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informații prin astfel de mijloace.

Drepturile dvs. asupra datelor personale

Drepturile dvs.

Sub rezerva anumitor restricții privind anumite drepturi, aveți următoarele drepturi în legătură cu datele dvs. pe care le puteți exercita prin transmiterea unui e-mail către liviu.carcia@btprovider.com:

să solicitați acces la informațiile dvs. și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;

Aveți dreptul să obțineți o confirmare din partea companiei dacă datele dvs. sunt prelucrate.

Persoanele fizice au dreptul să prezinte o solicitare de acces pentru a avea acces la datele lor personale și pentru a verifica legalitatea prelucrării. În cazul în care o astfel de solicitare a fost făcută electronic, informațiile vor fi furnizate de către companie – de asemenea – într-un format electronic utilizat în mod obișnuit.

să solicitați rectificarea datelor dvs.;

Persoanele fizice au dreptul de a-și rectifica singure sau de a solicita companiei rectificarea datelor personale inexacte sau incomplete. În cazul în care datele personale în cauză au fost transferate unor terțe părți, compania le va informa și pe acestea în legătura cu solicitarea despre rectificare, dacă este posibil. Dacă este cazul, compania va informa persoana vizată cu privire la părțile terțe către care datele au fost transferate.

Cererile de rectificare vor fi soluționate în termen de o lună; acest lucru va fi prelungit cu două luni în cazul în care cererea de rectificare este complexă.

În cazul în care nu se ia nicio măsură ca răspuns la o cerere de rectificare, compania va explica motivul persoanei respective și o va informa despre dreptul acesteia de a se plânge autorității de supraveghere și despre căile de atac disponibile.

să solicitați ștergerea datelor dvs. (ținând cont de restricțiile legale care nu permit ștergerea datelor);

Persoanele fizice au dreptul de a solicita ștergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal, în cazul în care nu există motive pentru continuarea prelucrării acestora. Persoanele fizice au dreptul de a solicita ștergerea datelor în următoarele situații:

În cazul în care datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost inițial colectate / prelucrate;

Când persoana își retrage consimțământul;

Atunci când se opun prelucrării și nu există un interes legitim pentru continuarea prelucrării datelor personale;

Datele personale au fost prelucrate nelegal;

Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală.

Compania noastră are dreptul de a refuza o cerere de ștergere a datelor personale, în cazul în care datele sunt prelucrate din următoarele motive:

Să respecte o obligație legală;

Pentru exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

În cazul în care datele cu caracter personal au fost transferate unor terțe părți, acestea vor fi informate cu privire la solicitarea de ștergerea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care acest lucru este imposibil sau implică un efort disproporționat în acest sens.

să solicitați restricționarea utilizării datelor dvs.;

Persoanele fizice au dreptul de a bloca sau de a suprima prelucrarea datelor cu caracter personal de către companie. În cazul în care prelucrarea este restricționată, compania va stoca datele personale, dar nu le va prelucra în continuare, garantând că au fost păstrate doar suficiente informații despre persoana respectivă pentru a se asigura că respectiva restricție este respectată în viitor.

Compania va restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal în următoarele situații:

Atunci când o persoană fizică contestă exactitatea datelor personale, prelucrarea va fi restricționată până când compania va verifica exactitatea datelor;

În cazul în care o persoană s-a opus prelucrării, iar compania analizează dacă motivele legitime ale acestei prelucrări se întemeiază pe cele ale persoanei;

Dacă prelucrarea este nelegală și persoana se opune ștergerii și solicită restricții în schimb;

În cazul în care compania nu mai are nevoie de datele personale, dar persoana solicită păstrarea datelor pentru stabilirea, exercitarea sau aplicarea unei reclamații legale.

În cazul în care datele personale în cauză au fost transferate unor terțe părți, compania le va informa cu privire la solicitarea privind restricția de prelucrarea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care este imposibilă sau implică eforturi disproporționate în acest sens.

Compania va informa persoanele fizice vizate atunci când o restricție privind prelucrarea a fost ridicată.

să primiți informațiile pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fișier CSV) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terță parte);

să obiectați asupra procesării datelor dvs. în anumite scopuri;

Compania va informa, la prima comunicare, persoanele fizice care au înaintat o solicitare privind datele lor personale referitor la dreptul lor de a se opune.

Persoanele fizice au dreptul să se opună prelucrării bazate pe interese legitime sau prelucrărilor în vederea marketingului direct.

marketingului direct;

prelucrării în scopuri de cercetare științifică sau istorică și realizare de statistici.

În cazul unei astfel de obiecții,  compania va înceta prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei fizice, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor drepturi și cereri legale sau în cazul în care compania poate demonstra că are motive legitime convingătoare pentru prelucrare, care depășesc interesele, drepturile și libertățile individului.

să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. în orice moment în care ne bazăm pe consimțământul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informații. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor dvs. pe baza consimțământului dvs. înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.

dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea care produce efecte juridice asupra dvs. sau vă afectează semnificativ în mod similar.

În conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protecția datelor, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru de reședință, locul de muncă sau o presupusă încălcare a protecției generale a datelor Regulament. În acest scop, în Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro.

Asigurarea drepturilor dvs.

Dacă o persoană face o cerere referitoare la oricare dintre drepturile enumerate mai sus, compania noastră va lua în considerare fiecare astfel de solicitare, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Persoanele vizate au dreptul să obțină, pe baza unei cereri adresate în scris companiei, care este direcționată către responsabilul de protecția datelor, și după verificarea cu succes a identității lor, următoarele informații  despre propriile date personale:

Scopurile colectării, prelucrării, utilizării și stocării datelor lor personale;

Sursa (sursele) datelor cu caracter personal, dacă nu au fost obținute direct de la persoana vizată;

Categoriile de date personale stocate despre persoana vizată;

Destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau pot fi transmise datele personale, împreună cu locația acelor destinatari;

Perioada de stocare prevăzută pentru datele cu caracter personal sau modalitatea de stabilire a perioadei de stocare;

Utilizarea oricărei decizii automate, inclusiv a profilării, dacă este cazul;

Dreptul persoanelor vizate.

O copie a informațiilor va fi furnizată persoanei solicitante în mod gratuit (nu se percepe nici o taxă de administrare pentru examinarea și/sau respectarea unei astfel de cereri.). Totuși, compania poate impune o „taxă rezonabilă” pentru a se conforma cererilor de copiere și replicare a acelorași informații, în cazul unor solicitări succesive din partea aceleiași persoane într-un anumit interval de timp. În cazul în care o cerere este vădit nefondată, excesivă sau repetată, se va percepe – de asemenea – o taxă rezonabilă. Toate taxele se vor baza pe costul administrativ al furnizării informațiilor.

Toate cererile primite pentru accesarea sau rectificarea datelor cu caracter personal vor fi direcționate către responsabilul de protecția datelor, care va înregistra fiecare solicitare în momentul primirii acesteia. Răspunsul la fiecare solicitare va fi furnizat în termen de 30 de zile de la primirea cererii scrise din partea persoanei vizate. În cazul unor solicitări complexe, perioada de răspuns va fi prelungită cu încă o lună. Persoana fizică va fi informată cu privire la această prelungire și va primi o explicație a motivului pentru care este necesară extinderea, în termen de o lună de la primirea cererii.

Dacă responsabilul de protecția datelor nu poate răspunde în totalitate la cerere în termen de 30 de zile, acesta va furniza – totuși – următoarele date persoanei vizate sau reprezentantului legal autorizat în termenul specificat:

o confirmare de primire a cererii;

toate informațiile găsite până la momentul solicitării despre persoana vizată;

detalii privind orice informații sau modificări solicitate care nu vor fi furnizate persoanei vizate, motivul (motivele) refuzului și orice proceduri disponibile pentru contestarea deciziei;

o dată estimată la care vor fi furnizate răspunsurile rămase;

o estimare a eventualelor costuri care trebuie plătite de către persoana vizată (de exemplu, în cazul în care cererea este excesivă);

numele și datele de contact ale reprezentantului organizației pe care persoana vizată trebuie să o contacteze pentru a primi informații suplimentare.

În cazul în care o cerere este vădit nefondată sau excesivă, compania are dreptul de a refuza să răspundă cererii. Persoana fizică va fi informată cu privire la această decizie și la raționamentul care stă la baza acesteia, precum și dreptul de a se adresa autorității de supraveghere și de a utiliza căi de atac disponibile în termen de o lună de la refuz.

Trebuie menționat faptul că pot apărea situații în care furnizarea informațiilor solicitate de către o persoană vizată ar dezvălui date personale despre o altă persoană. În astfel de cazuri, informațiile trebuie redactate sau netransmise, după cum este necesar sau adecvat, pentru a proteja drepturile respectivei persoane.

Verificarea identității dvs. în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs.

În cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru.

Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.

În cazul în care dispunem de informații adecvate despre dvs., vom încerca să verificăm identitatea dvs. utilizând aceste informații. Dacă nu este posibil să vă identificăm pe baza acestor informații sau dacă nu avem informații suficiente despre dvs., este posibil să solicităm copii sau certificate ale unor documente pentru a vă putea verifica identitatea înainte de a vă putea oferi accesul datele dvs.

Vom putea confirma informațiile exacte de care avem nevoie pentru a vă verifica identitatea în circumstanțele dvs. specifice dacă și când faceți o astfel de solicitare.

Date personale sensibile

„Date personale sensibile” sunt informații despre un individ care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind sănătatea sau informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații personale sensibile de la persoane fizice și trebuie să nu ne trimiteți informații personale delicate.

Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat informații personale sensibile, veți fi considerat că ne-ați dat în mod explicit consimțământul să procesăm informațiile personale sensibile în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor. Vom folosi și procesa informațiile dvs. personale cu caracter sensibil în scopul ștergerii acestora.

Confidențialitatea minorilor

Deoarece ne pasă de siguranța și confidențialitatea copiilor online, nu contactăm cu bună știință sau nu colectăm informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Este posibil să primim informații referitoare la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani prin fraudarea sau înșelăciunea unui terț. Dacă suntem înștiințați despre acest lucru, de îndată ce vom verifica informațiile, atunci când legea cere acest lucru, vom obține imediat consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, dacă nu putem obține consimțământul părinților, vom șterge informațiile de pe serverele noastre. Dacă doriți să ne anunțați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să faceți acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa liviu.carcia@btprovider.com

Referințe de pagini de internet ale terților

Website-ul nostru poate conține trimiteri către pagini de internet sau aplicații ale terților. Dacă faceți click pe una dintre aceste referințe, rețineți că fiecare dintre ele va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de internet/aplicații și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți platforma noastră, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărei pagini de internet pe care o vizitați.

Plângeri

Persoanele fizice pot înainta, în scris, plângeri cu privire la prelucrarea datelor lor personale.

O investigație a plângerii formulate va fi efectuată doar în măsura în care este adecvată în funcție de cazul specific reclamat. Responsabilul de protecția datelor personale va informa persoana vizată cu privire la progresul și rezultatul plângerii, într-un termen rezonabil.

Dacă problema nu poate fi soluționată prin consultare între persoana vizată și companie, atunci persoana vizată poate, la alegere, să solicite căi de atac prin mediere, arbitraj obligatoriu, litigiu sau prin plângere către ANSPDCP:

Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI

Date de contact: Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, Website: http://www.dataprotection.ro/

Detalii de contact

Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor:

E-mail: liviu.carcia@btprovider.com

Telefon: +40725680757

X